Qui som

Fer-Vet va néixer l’1 de gener de 1999 per inquietuds mediambientals i amb l’ànim de trobar solucions i donar sortida als residus que es generaven en explotacions ramaderes primer, i centres mèdics i veterinaris després.

La manca d’una legislació clara en alguns aspectes i d’un sistema de gestió senzill en d’altres, així com l’escassa introducció de la cultura mediambiental en aquell moment, feia molt difícil la gestió dels residus, sobretot en l’àmbit agro-ramader.

La idea matriu del nostre projecte era, i és, fer una gestió integral dels residus que es genen en aquests sectors, aconseguir que el client no s’hagi de preocupar per res, ni dels tràmits burocràtics ni de qualsevol residu que generi o que esporàdicament pugui tenir, i amb una premissa molt clara: el “client petit” és tan important com el “gran”.

A Fer-Vet ens hem anat especialitzant en aquests sectors i, de mica en mica, hem anat donant sortida a tots aquests residus.

 

La inquietud que teníem aleshores es va estendre llavors a moltes altres activitats a les que ara ja donem cobertura plena.

L’any 2001 ens vam traslladar a Quart (Girona) i vam crear un Centre de Recollida i Transferència (CRT) amb magatzem propi autoritzat que permetia fer una gestió més directa i propera al client i ampliar el camp de residus que cobríem. Més endavant, al 2014, ens vam traslladar a Riudellots de La Selva (Girona), per tenir més capacitat de treball.

 

La nostra filosofia de treball és: atenció directa, personal i professional, i resposta immediata.

 

Quan contacteu amb Fer-Vet, la resposta serà directa i immediata. No perdreu el temps entre departaments.

Un agent-gestor amb capacitat per resoldre els vostres dubtes i informar-vos de tot el que necessiteu us atendrà en tot i per tot, i durà a terme tots els tràmits necessaris per donar-vos d’alta, complimentar la declaració de residus, emetre certificats de recollida, solucionar problemes o bé, si és el cas, adreçar-vos a una altra empresa que gestioni els vostres residus.

No només som gestors i transportistes de residus, sinó que també et proveïm dels recipients i contenidors homologats i de les bosses pels residus sanitaris del Grup II.

Necessites alguna altra cosa? Contacta’ns!